Om oss

Om oss

Utbudet av produkter i vår Malmö Musikaffär är omfattande. Vi är en oberoende musikbutik och väljer själva vilka produkter vi vill sälja, därför är kvalitetsnivån bland våra objekt väldigt hög. Musik ska alltid färgas av god kvalitet oavsett vad för musik det handlar om.

Instrument

Som musikaffär säger det sig självt att man måste erbjuda ett brett sortiment av instrument och vi säljer alla tänkbara instrument – alltid av bästa kvalitet. När ett nytt instrument når marknaden är vi snabba att ta in det, särskilt om vi får indikationer på att det finns särskild efterfrågan. Vi säljer allt från gitarrer – såväl akustiska som el – andra stränginstrument, stråkinstrument, piano och keyboards, blåsinstrument, trummor och mycket, mycket mer. Besök oss gärna i butik för att få chans att känna på instrumentet som intresserar dig! Annars går det såklart också bra att botanisera i vår onlinebutik.

Förstärkare

En förstärkare används, som bekant för de flesta musiker, för att amplituden i elektriska instrument. Den som spelar elinstrument har definitivt stor glädje av en förstärkare. Hitta din perfekta modell hos oss!

Multimedia

När Malmö Musikaffär öppnade på 1920-talet fanns inga multimediatillbehör, bara tanken vore ogreppbar då. Idag är utbudet av just denna typ av musiktillbehör väldigt stort och det kan inte annat än förväntas växa. Vad man kan åstadkomma med enkla metoder är idag ofattbart – och oerhört roligt! Hitta din multimediautrustning hos oss!

Annat

Utöver ovan nämnda grupper finns också andra pinaler hos oss. Vi säljer högtalare, pedaler, sladdar, mikrofoner och inspelningsutrustning också – för att bara nämna ytterligare några saker. Vi ser fram emot att få välkomna dig som kund i vår musikaffär!